Open positions for statisticians at 4Pharma Sweden

Marko Suojanen (marko.suojanen a 4Pharma.com), Feb 4th 2009

4Pharma AB söker statistiker

4Pharma grundades 2002 i Finland och har idag cirka 20 anställda i Åbo och Stockholm. Vi tillhandahåller service av internationell klass till läkemedels- och diagnostikföretag samt forskningsinstitut och akademiska forskningsgrupper inom medicin. Våra huvudprodukter är statistik, data management, data warehousing, informationsteknologi och medical services. För mer information, se vår hemsida: http://www.4pharma.com.

För att stärka vår grupp i Stockholm söker vi nu 2 statistiker, varav en är ett 1-årigt vikariat med möjlighet till förlängning.

Du är en driven och kompetent statistiker, med minst en mastersutbildning i statistik. Eftersom vi jobbar i en internationell miljö är det viktigt att du kan kommunicera, både skriftligt och muntligt, på engelska. Vi värderar erfarenhet från såväl läkemedelsindustrin som forskningsinstitut och universitet. Erfarenhet av SAS-programmering och andra statistikprogram, såsom R är meriterande. Vi erbjuder varierande och utmanande arbetsuppgifter i en öppen och flexibel arbetsmiljö.

För mer infomation:
mika.leinonen a 4pharma.com
0708 - 514 399

Ansökan skickas senast den 23 februari 2009 till:
info a 4pharma.com eller
4Pharma AB
Knarrarnäsgatan 7
SE-164 40 Kista


Back
VERKKOVARAANI